Nektek melyik Call of Duty játék jött be a legjobban?
Figyelt kérdés
Én Xbox 360-on játszottam a COD 4: Modern warfare és a COD: Modern warfare 2 játékokkal és nagyon bejöttek. A többi is ilyen jó?2015. febr. 13. 15:27
4/8 anonim válasza:
Nekem az MW2 és a BO2 nagyon tetszik mind a mai napig :)
5/8 anonim válasza:
Call of Duty: 1 2 Modern Warfare Modern Warfare 2 Modern warfare 3 és az új Advanced warfare
8/8 Lakatos Géa válasza:
Nekem nagyon bejött a 2, azzal játszottam először, utána jött a Modern Warfare széria, annak mindegyik része tökéletes volt, ez igaz a Black Ops szériára is. A World at War is nagyon tetszett, a Ghosts és az Advanced Warfare már nem annyira, de kivittem őket azért. Na és ezek után játszottam az 1. résszel én okos :D meg is lepett a 100 életes mód, emiatt annyira nem jött be. Meg nem volt benne 1920x1080-as felbontás, szóóval töröltem :/
Multiba a 2 nagyon király, a 4 egy kicsit kihalt mára, a Black Ops-nak nincs olyan jó multija, az főként a Nuketown miatt tetszett. A World at War-al alig játszanak szintén :/. De a Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 és a Black Ops II multija nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!