Bikemano kérdése:
Xbox 360 LT 3. 0 flashel beolvas a konzol irott játékokat?
Figyelt kérdés
Bocsánat, ha nagy baromságot kérdeztem, de nem tudom, hogy ez a flash mire szolgál, ennek segitségével a konzol hdd-be tudok bemásolni játékokat és onnan elinditani őket, vagy a flash segitségével az irott dvd kezeli? Köszönöm a válaszokat :)2015. febr. 12. 20:24
1/3 anonim válasza:
Úgy tudom, nem működnek a DVD-k flashelés után, csak hdd (még eredeti DVD sem).
2/3 anonim válasza:
A flashelés pont arra jó , hogy vigye az írott játékokat is...
De már nem éri meg, RGH-zni kell a boxokat (hdd-ről olvas)
3/3 A kérdező kommentje:
Na ponnt ezért tettem fel a kérdést mert az RGH ugy tudom, hogy arra szolgál, hogy beolvassa az irott játékokat a flash meg azt hittem csak arra jó, hogy ha van HDD vagy esetleg stickről elinditja a rámásolt játékokat.(olyat még nem hallotam, hogy flashelés után ne mentek volna az eredeti játékok, csak a live szokot szorakozni ahogy hallotam) De akkor, most olvas LT 3.0 flashel irott játékoat vagy csak HDD esetleg stickről kezeli őket?
2015. febr. 13. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!