Milyen kardozós játékot tudtok mondani?
Tudom, hogy már egy csomó ilyen kérdés van ezen az oldalon de a legtöbb válasz ezekre a Skyrim vagy a Witcher. Nekem olyan kéne amivel nem játszottam még. Mindenféle játék jöhet csak kardokkal kapcsolatos harcrendszere legyen és középkori időszakban játszódjon. Ezekkel játszottam már:
Skyrim; Dark Souls; Chivalry: Medieval Warfare; Witcher1+2;Path of Exile; Diablo 2;Two Worlds 2; Metin 2; Tera; Prince of Persia(összes); Assassin's Creed(összes); Gothic 2,3,4; Ryse: Son of Rome; Risen 2; Dragon Age(összes); Demon's souls;Titan quest immortal throne; biztos van még de nem jut eszembe több.(ha mégis kommentben hozzáadom) A PS/XBOX elxkluzívak sajnos kilőve mivel csak pc-m van
Előre is köszönöm a választ.
Kardok gyakorlatilag minden középkori/fantasy játékban vannak. Néhány tipp:
Enclave
Rune
Mount and Blade sorozat
Viking: Battle for Asgard
Lord of the Rings: War in the North
Rise of the Argonauts
Rogue Legacy
Darksiders I-II
Dante's Inferno
Kingdoms of Amalur
Dynasty Warriors sorozat
Castlevania Lords of Shadow
Middle-Earth: Shadow of Mordor
The First Templar
Of Orcs and Men
MMO-k közül:
Vindictus
Neverwinter
Ha nem ragaszkodsz a középkorhoz/fantasyhez, a Warframe is nagyon jó.
Kíváncsiságból: ha csak PC-d van, hogy játszottál a Demon's Soulsszal? Az ugyanis PS3 exkluzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!