Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen kardozós játékot...

Lerquiy kérdése:

Milyen kardozós játékot tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már egy csomó ilyen kérdés van ezen az oldalon de a legtöbb válasz ezekre a Skyrim vagy a Witcher. Nekem olyan kéne amivel nem játszottam még. Mindenféle játék jöhet csak kardokkal kapcsolatos harcrendszere legyen és középkori időszakban játszódjon. Ezekkel játszottam már:

Skyrim; Dark Souls; Chivalry: Medieval Warfare; Witcher1+2;Path of Exile; Diablo 2;Two Worlds 2; Metin 2; Tera; Prince of Persia(összes); Assassin's Creed(összes); Gothic 2,3,4; Ryse: Son of Rome; Risen 2; Dragon Age(összes); Demon's souls;Titan quest immortal throne; biztos van még de nem jut eszembe több.(ha mégis kommentben hozzáadom) A PS/XBOX elxkluzívak sajnos kilőve mivel csak pc-m van

Előre is köszönöm a választ.

2015. febr. 11. 19:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzáadni, hogy az előző évezredi és a körökre osztott játékok nem érdekelnek.
2015. febr. 11. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Dark Messiah is megvolt.
2015. febr. 11. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Kardok gyakorlatilag minden középkori/fantasy játékban vannak. Néhány tipp:

Enclave

Rune

Mount and Blade sorozat

Viking: Battle for Asgard

Lord of the Rings: War in the North

Rise of the Argonauts

Rogue Legacy

Darksiders I-II

Dante's Inferno

Kingdoms of Amalur

Dynasty Warriors sorozat

Castlevania Lords of Shadow

Middle-Earth: Shadow of Mordor

The First Templar

Of Orcs and Men

MMO-k közül:

Vindictus

Neverwinter

Ha nem ragaszkodsz a középkorhoz/fantasyhez, a Warframe is nagyon jó.

Kíváncsiságból: ha csak PC-d van, hogy játszottál a Demon's Soulsszal? Az ugyanis PS3 exkluzív.

2015. febr. 11. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Havernál játszottam vele...annyira nem vágott falhoz úgyhogy odaírtam. Köszi a választ próbálgatok egyet kettőt azok közül amit írtál.
2015. febr. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!