Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem hallom a trapot meg...

Miért nem hallom a trapot meg a lövéseket meg az ilyen zajokat Counter Strike Global Offensive-ben? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nem állítottam át semmit nem halkítottam le a játékot ezzel ne gyertek. Csak annyit hallok amit beszélnek a k betűvel, meg az elején azt a cs gos intrónak a zenéjét. Ez előtt supportnak küldtem jelentést nem tom bezavarhatott-e.

2015. febr. 10. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:

annak semmi köze hozzá, hogy írsz a supportnak.

A beszéd hangot tisztán hallod, csak a lövést meg trappot nem? Ez lehet telepítési gond, töröld ki a mappáját és tedd fel megint. Ha továbbra is fennáll a probléma, próbáld alapértelmezettre visszanyomni minden beállítást, és megint írsz a supportnak.

2015. febr. 11. 00:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem az volt a baj csak 2 fálj hibás volt már megcsiáltam de ha kickelnek rankedből mért kapok 7 napot? meg mindenért 7 napot kapok áram szünetem volt akkor is meg egy szer megöltem egy botot akkor is. 2 7 napos azért mert kickeltek a ruszkik és 1 áram szünetes 1*megöltem a botot
2015. febr. 11. 01:03
 3/7 Köki Péter válasza:
Melyik mappákat?
2016. márc. 14. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:

a 7 napos eltiltást megelőzi a 15 perces, 30 perces, 1 órás, 1 napos, 3 napos eltiltás.

Ez nem fog csökkenni. Ha már most 7 napot kapsz, akkor az előtte lévőkön túl vagy, és innentől kezdve véglegesen 7 napot fogsz kapni.

2016. márc. 14. 20:30
 5/7 LordViktor3 válasza:
Nekem is ez van, ilyenkornte teljesen újra húttad a játékot?
2016. nov. 28. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne cheaterkedjél te nyomoronc és nem kapsz bant :)
2016. dec. 29. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os te tényleg ennyire gyökér vagy? Nem VAC-banról van szó hanem Általános Versengő Eltiltásról... Ha pl meglövök egy csapatársam vagy kinyirok 3szor valakit a csapatbol. Nem azért mert cheatelek. De gratulálok jól beégetted magad te kis nyomoronc
2016. dec. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!