Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri-e "törölni" a ps3-ról...

Megéri-e "törölni" a ps3-ról a flash-et mert van egy csomó multis játékom amivel szívesen játszanék és eredetiek? Részletek lent.!?

Figyelt kérdés
Szóval a ps3-mom meg van flash-elve de a játékokkal rajta nem igazán játszok, és van egy jó pár eredeti játékom amikkel szívesen multiznék pl: Battlefield 4, GTA 5, Uncharted 3 stb. De a nem eredeti játékokkal van amikor hírtelen megjön a kedvem játszani velük, igaz olyan 1-2 órát játszok aztán áttérek az eredetikhez. Így nem tudok dönteni, megéri-e multizni és ezzel "letörölni" a flash-t vagy sem? Mert ha megjön hirtelen a kedvem valamelyikhez akkor benéztem de ha megtartom akkor meg csak sinle player-ezni tudok.

2015. febr. 10. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a legújabb cfw-van fent vagy akár sproofolt akkor is tudsz multizni, igaz bann veszély mellet...

2 féle ban van:

Acc ban: létrehozol új accot azt megy tovább

Id ban: Cserélgeted a konzol id-t és megy tovább a multi

(Bár az id-ban nem olyan leányálom, ahogy hangzik, de tovább lehet multizni)

Ha végén úgy döntesz, hogy törölöd és inkább ofw-re váltasz formázd majd le utána (hallottam, hogy valaki nem formázott cfw után azt bannolták ofw-n)

2015. febr. 11. 13:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Még nem teljesen döntöttem el, de ha törlöm hogy kell leformázni? Abszolút nem értek ezekhez, alapból így vettem a gépet.
2015. febr. 11. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Abszolút megéri multizni.Én nem is tudom hány játékom untam volna már meg ha nem játszanék rajtuk online.Pl a gta 5-öt már rég meg untam volna pedig az olyan játék amivel storyba is el lehet lenni az offline játékosoknak de engem nagyon ott tart a multi.Battlefield 4-el nem tudnék multizni már adnám is el.Szóval egyértelmű a dolog nem tudom hogy bírtad eddig online játék nélkül.Ha nem lenne online egy csomó játékot csak egyszer lehetne elő venni.
2015. febr. 11. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Setting > System settings > format

(elvileg)

Csak a játékmentéseidről csinálj backupot pendrivra mert mindent törölni fog

2015. febr. 12. 12:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze előtte tegyél fel ofw-t
2015. febr. 12. 12:19
 6/8 A kérdező kommentje:
És ezt az ofw-t hogy kell feltenni? (mint írtam teljesen analfabéta vagyok ezekhez, nem értek hozzájuk.)
2015. febr. 12. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
ha 4.66 alatt vagy akkor egyszerűen csak Settings > System update
2015. febr. 12. 19:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül letöröltem és tudok multizni. De még egy kérdés, szoktak még játszani a battlefield 4 multijával az emberek ps3-mon? Mert eddig minden szerver üres volt, igaz olyan kora reggel néztem 7-8 körül.
2015. febr. 14. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!