Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fps joystick-kal. Mivel...

Lerquiy kérdése:

Fps joystick-kal. Mivel kellene kezdeni?

Figyelt kérdés
Eddig mindig billentyű+egérrel játszottam de úgy döntöttem kipróbálom a joystickot is. Valamilyen Call of Duty 2-vel egyidős vagy kicsit újabbra gondoltam. Ezt eddig megoldanám de Battlefield 2-vel próbálkoztam viszont rá kellett jönnöm, hogy nem lehet beállítani mivel nézzen(kamera forgatás) szóval azt hanyagolom. Valamilyen olyan játék kéne amiben lehet mindent állítani az opció menüsor alatt.
2015. febr. 9. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Fps-hez minimum 2 kar kell...
2015. febr. 9. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:

fps játékot joystickkal nem lehet játszani. Kell valami, amivel mozogsz, + a kamera irányítás.

Erre való a kontroller, de FPS játékok továbbra is egér + billel a legjobbak, ha normális a géped meg az egered.

2015. febr. 9. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Lefogadom, hogy kontrollerre gondoltál.

Amúgy multiplayerben felejtsd el, az egérrel szemben esélytelen.

2015. febr. 10. 04:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincsen egy túlságosan jó gépem ezért kértem CoD2-vel egyidős játékokat. Olyanok kellenének amikben lehet állítani a kameraforgatást.
2015. febr. 10. 07:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és van kontroller is nem az a lényeg, hogy mivel játszok hanem, hogy lehessen kamerát állítani (azt kellett volna kiírnom kérdésbe is)
2015. febr. 10. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!