Valaki tud hosszú jelszavakat?
Legyen inkább trükkös. :D
Nekem van ahol az a jelszavam hogy: jelszo
XDXD
A leghatékonyabb ha minden karaktert használsz:
Kis és nagy betűk,számok,speciális karakterek.
Itt egy példa: MeLi@07!MEliKe?66" :D
Úgy tudsz nehéz jelszót "kreálni",hogy kitalálsz egy könnyű mondatot,annak a kezdőbetűit kitalálod,közé beírod a születési évedet,napot,hónapot.Aztán még ha akarsz akkor írhatsz külön féle betűket,ami a nevedben van,ilyesmi pl:A kiscicám felmászott a fára nagyon beparázva odaadtam a kekszemet mindjárt jött a házra.
A1990kfa03fnboa31kmjah!$ és már mindjárt kapsz egy olyan jelszót amit kb. senki sem tör fel :D
Nitrogén1@967@oxid4@2fejtetű@3@H&M
Ezt szerintem el fogja fogadni. Mondjuk néha elég egy jó mondat. Nekem már volt az a jelszavam, hogy "csikar a fos"
Volt egy zenész ismerősöm, aki a ASDFGHJKLÉÁ billentyűsort másfél oktávnyi egészhangnak képzelte el, és hozzá a WE TZU OP betűket a félhangoknak (zongorán fekete billentyűknek) és úgy adott meg jelszót, hogy lejátszott egy gyors futamot a "zongorán", két kézzel.
Utánozhatatlan volt, és nem érdekelte milyen szemekkel próbálom lefigyelni, mert úgyse tudtam volna utána csinálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!