Metin2 hack, tudsz adni egyszerűt, jót?
Figyeljetek! Van trade hack, van speed hack damage stb... De yang soha nem volt, és ez biztos! Vagy paintel csinálják a vidikben bemutatatott nagy összeget (pl: 999.999.999.999.999 yang) vagy pedig SA csinálhatta a saját szerverén.
Viszont trade hacket nem tudtam még használni, de tudnék egyet, de azt meg nem kockátatom, mert SMS-es és tuti h csalás.
Ezért kérek vkit, hogy írjon egy olyan trade hacket ami annyiból tart, hogy leszeded és értelmesen elindítod, nem kellmindenhova regisztálni vagy ilyesmi...
tényleg egy olyat adhatnátok amivel nem kell sokat szarakodni és egyszerű
Van yang hack metinhez, csak az survey-kkel van ellatva, nehogy veletlen valaki fogja magat es minimalis gep elott toltott idovel felhuzza magat.Ez persze nem minden ordzagban van igy, de mi pont beleesunk.
Ha tradehackelni akarsz, legjobb ha cheat enginen keresztul csinalod.Ott nincs semmi regi se fizetes. Youtubeon en is neztem par vidit rola (bar en nem csinaltam meg mert nem izgatott annyira) es eleg konnyu megcsinalni.:) Veszel 1 kis faradtsagot kb 10 percet es mar tudsz is tradehackelni. Csak egy kis odafigyeles szukseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!