Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Írnátok nekem jó számítógépes...

Írnátok nekem jó számítógépes játékokat (kérlek ne neteseket)?

Figyelt kérdés

Főleg szimulátor témában várnám, de ha nem szimulátor és jó, akkor az is jöhet.

Még annyi, hogy ne írjatok FPS-eket, csak akkor, ha nagyon különleges (mint pl. az Avatar the Game)!

2015. febr. 4. 22:08
 1/8 anonim válasza:
Starcraft
2015. febr. 4. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Minecraft. Skyrim. GTA San Andreas....:D
2015. febr. 4. 22:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a válaszaitokat.

Nem igazán szeretem a staratégiai játékokat, de lehet, hogy kipróbálom.

A Minecraftot egyenesen utálom.

A Skyrim-et már régebben letöltöttem és szerintem egy közepes/jó játék közötti átmenet, de azért köszönöm mind a 3-at.

GTA-t még soha sem töltöttem le, de már többször hallottam pl. erről a San Andreasról. Számomra azért meglepő, hogy sokan írják, hogy nagyon jó játék, mert miután utánanéztem megtudtam róla, hogy már a régi játékok közé tartozik és már grafikailag is kiöregedett jócskán. Ennek ellenére mégis a legjobb játékok közé sorolják már lassan 10 (!) éve. Most egyúttal meg szeretném kérdezni, (hogyha játszottál vele) hogy miért szeretik ennyire, miért állja még most is meg a helyét, és egyáltalán miről szól a játék? Nagyon megköszönném, ha írnál egy részletes jellemzést róla (kérlek ne linkelj, inkább a saját szavaiddal, mert azt jobban szeretem, ha nincs tele a szöveg promóciókkal, és nyíltan, egyenesen egy játékos ír róla).

2015. febr. 5. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
mert az egy korszakújító játék volt. bár nekem annyira nem jött be. de a multija nagyon jó
2015. febr. 5. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nos...elmondom én mit szeretek a San Andreasban. Először is nagyon jól felépített története van. A játék úgy kezdődik hogy a "főszereplőnk" CJ (Carl Jhonson) visszatér a városba ahol lakott mert megölték az anyját. Nagyon tetszik még benne ez a bandaháborús stílus meg a fehér rendőrök a fekete bandavezérek ellen. Tetszik hogy a GTA 3 al ellentétben itt CJ nek személyisége van amit úgy formálsz ahogy akarsz. Emellett rengetrg opció van benne. Ruhát vehetsz tetkót varrhatsz magadra ehetsz ihatsz barátnőd is lehet benne. Mondjuk én egy fekete csajjal talán jobban tudtam volna azonosulni mert lány vagyok. De nem jelentett különösebb problémát ez. A játék számomra (a grafikai hiányosságok ellenére is) olyan volt mint egy film. Rengeteg kalanddal árulással vérrel és miegymással. Nem akarom lelőni a poént ezért nem avatlak be bővebben a cselekményekbe. Magyarosítással még élvezhetőbb ha lehet töltsd le hozzá. Csak ajánlani tudom ezt a gamet számomra viszi a pálmát :))))))
2015. febr. 5. 19:18
 6/8 anonim válasza:
Sims 1,2,3,4
2015. febr. 5. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy gagyi a grafikája a San Andreasnak attól még a legjobb játék a világon!
2015. febr. 8. 06:54
 8/8 anonim válasza:
1 vok attól hogy nem szereted a stratégia játékokat attól a starcraftot szeretheted mert több mint stratégia,több mint egy játék
2015. febr. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!