Írnátok nekem jó számítógépes játékokat (kérlek ne neteseket)?
Főleg szimulátor témában várnám, de ha nem szimulátor és jó, akkor az is jöhet.
Még annyi, hogy ne írjatok FPS-eket, csak akkor, ha nagyon különleges (mint pl. az Avatar the Game)!
Köszönöm, a válaszaitokat.
Nem igazán szeretem a staratégiai játékokat, de lehet, hogy kipróbálom.
A Minecraftot egyenesen utálom.
A Skyrim-et már régebben letöltöttem és szerintem egy közepes/jó játék közötti átmenet, de azért köszönöm mind a 3-at.
GTA-t még soha sem töltöttem le, de már többször hallottam pl. erről a San Andreasról. Számomra azért meglepő, hogy sokan írják, hogy nagyon jó játék, mert miután utánanéztem megtudtam róla, hogy már a régi játékok közé tartozik és már grafikailag is kiöregedett jócskán. Ennek ellenére mégis a legjobb játékok közé sorolják már lassan 10 (!) éve. Most egyúttal meg szeretném kérdezni, (hogyha játszottál vele) hogy miért szeretik ennyire, miért állja még most is meg a helyét, és egyáltalán miről szól a játék? Nagyon megköszönném, ha írnál egy részletes jellemzést róla (kérlek ne linkelj, inkább a saját szavaiddal, mert azt jobban szeretem, ha nincs tele a szöveg promóciókkal, és nyíltan, egyenesen egy játékos ír róla).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!