Playstation 3 vagy Playstation 4?
Figyelt kérdés
Nagyrészt tört játékokkal játszanék 1-2 kivétellel ahol pl muszáj eredeti a multiplayerhez.2015. febr. 3. 14:57
11/15 anonim válasza:
Bann. Boxnal van egy alternativ multi lehetőség amivel tudsz lan(system link) en jatszani. Pl cod ilyesmikkel. De beírod a keresőbe a jatek nevet meg hogy system link. Ha tudja akkor tudsz multizni vele ha nem akkor nem.
Tudsz pl cod bo2 nem tudsz pl gta v
12/15 A kérdező kommentje:
és ha először megveszem ps3-ra ami kell majd utána szedek le tört játékokat akkor amit előtte megvettem menni fog multiplayerben?
2015. febr. 3. 16:28
13/15 anonim válasza:
De nem érted? Ha fel van törve a gép, és azzal mész fel netre, azt a rendszer látni fogja, aztán kapod is a ban-t baszhatod.
14/15 A kérdező kommentje:
értem köszi
2015. febr. 3. 16:38
15/15 anonim válasza:
xbox 360 dual bot van eredeti és RGH-s üzemmód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!