Valaki tud James Cameron's Avatar THE GAME -be cheat kódokat vagy trainert adni?
Mielött bárki is leugatna kivittem mindenféle csalás nélkül a játékot a Na'vi -k oldalán és az RDA oldalán is.
Sector challange 100% complete
Ha valaki tud adni trainert írjon privit. Köszi :)
UI: Szerintem nagyon könnyü a játék. Bonus -ok nélkül vittem ki a játékot(Conquest). A bonusokat pedig a játék végén szereztem meg. Nincs 10x hogy lement volna teljesen az életem.
csak megkell nézni a nagy mapot és ki van jelölve az út, hogy merre kell menni majd ha kiértél az alagútból akkor az elötted levö tisztáson le kell tenned a gépet kiszállnod és oda kell menned Eywa -hoz és kivitted.
Amikor bemesz a repülögéppbe akkor felemelkedsz és mész a helyes úton viszont, hogy eljuss a célhoz asszem pár lebegö sziklát le kell lönöd rakátával.
habár egyféleképpen nemvittem ki...
Mivel amikor az RDA oldalán voltam akkor a végén átálltam a Na'vikhoz mondván nemleszek velük köcsög :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!