Csak engem idegesít az új Fanatic?
Figyelt kérdés
A fél csapat koreai... Ha ez így megy tovább, pár év múlva már csak koreaiak fognak játszani LCS-ben. Mindenhol. Nem vagyok rasszista, de szerintem ez így baromság. És még a sok Fanatic fanboy veri a nyálát, hogy hú de op teamük van... Ennek már köze sincs a régi fanatikhoz, inkább Korea DOnt Give a Shit (KDGS) kéne hogy legyen a nevük...2015. febr. 1. 19:04
1/11 anonim válasza:
CS:GO-ban kizárták őket a Starladderről, mert textúrákba bugolva próbáltak meg nyerni, úgy, hogy lazán több száz ezer ember nézte őket, ergo tudták hogy észreveszik őket, csak abban reménykedtek, hogy ezért nem jár kizárás. Én az ilyen csapatot alapból elítélem, attól függetlenül, hogy melyik játékba játszanak.
2/11 anonim válasza:
Most nem azért,de mit vársz? A Koreaiak jók, majd ha az Európaiak is elérik azt a szintet akkor talán onnan is válogathatnak a csapatok.
3/11 anonim válasza:
moba-ban koreaiak a jobbak. cs:gonál ha jól tudom svéd csapat nyerte a bajnokságot.
Nyilván egy nyerő csapatot jobban megéri összerakni, mint csak európaiakat stb.
4/11 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül még lehetnek ők a legkevésbé kedvenc csapatom Eu-ban és szerintem jogosan is. A cs:go-t meg ne keverjük már ide, ezeknek az embereknek közük sincs ahhoz.
2015. febr. 1. 21:39
5/11 A kérdező kommentje:
Ami a leginkább böki a csőröm, az a fanok reakciója.
Kilépett Xpeke, a nagy sztár és vele a többiek is, csak Yellowstar maradt a csapatban. Az emberek ledöbbentek, senkinek nem voltak nagyok az elvárásai a capatttal szemben. Aztán az új Fnatic megnyerte az első 3 meccset és máris megint ők a nagy kedvencek, mintha mi sem történt volna. "go fnatic you guys are the best!" Na persze... Ez már nem is az a team könyörgöm! Na mindegy.
2015. febr. 1. 21:44
6/11 anonim válasza:
És? Ha a Chicagotól elmegy Gasol, Rose én se fogok kedvenc csapatot váltani... Nem a játékosok a fontosak, hanem a lojalitás.
Amúgy az első 4-et.
8/11 A kérdező kommentje:
tehát egy névhez vagy lojális? Vagy csak az számít, hogy még mindig nyernek? És a nyerteseket kell támogatni, mer úgy "igaza lesz" az embernek? Szerintem a legtöbbekre az utóbbi igaz. Mondom teljesen új a csapat, csak a support maradt meg (5-ből egy ember)
2015. febr. 1. 23:25
9/11 anonim válasza:
A csapathoz lojális az ember, igen a névhez. Nem véletlen, hogy sokan egész életükben egy csapatnak szurkolnak. Pedig ott egy ember sem marad, hanem jó pár generáció eltűnik.
10/11 anonim válasza:
nem véletlen hogy a backdoor szinonímája Xpeke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!