Hogyan lehet Europa Universalis 3 mentést Victoria 2-be tenni?
Figyelt kérdés
EU 3 oroszországal végigvittem kiirta hogy End Game és elmentetem . Aztán átetem a mentést a Victoria 2 save game mappába és elinditotam a játékot és kikreselt mi lehet a hiba?2015. febr. 1. 13:53
1/6 anonim válasza:
Ne zavarjon, hogy a 2 játék mentéseit nem tudod ide oda pakolni. Az, hogy mindkettő térképes játék, nem jelenti azt, hogy a mentési mechanikájuk is egyezik. Ennyi erővel The Forest-ben építesz egy bázist, majd át szeretnéd rakni a mentést Minecraft-ba, hisz mindkettő survival játék.
Értelmetlen.
2/6 A kérdező kommentje:
De mindenhol azt mondják lehet folytatni még garrus a youtubos is azt mondta hogy át lehet helyezni ja am diwine wind van meg nekem
2015. febr. 1. 14:04
3/6 anonim válasza:
Kell hozzá egy konverter program, a sima bemásolás nem elég.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm . Viszont tudnál róla irni pár mondatot hogy milyen progit alyánlasz mit és hogyen kell!?
2015. febr. 15. 10:55
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.Sok segitséget nyulytotal. :) köszi
2015. febr. 15. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!