League Of Legends játékosneveket irnátok? (EU nordic & east)
Figyelt kérdés
Értelmes játékos partnereket keresek akikkel jól lehet kommunikálni/játszani. Nem olyan régóta játszom de már 12-es szntű vagyok és szerintem nagyon sokat fejlődtem már!2015. febr. 1. 11:08
1/5 anonim válasza:
Addig menj át westre amég ilyen kicsi vagy. EUNE egyszerűen .... Nem elég, hogy manapság majdnem minden meccsen van egy AFK/ troll plat alatt, de még a szerver is rossz. Tegnap előtt jöttem át westre (a legnagyobb hibám az volt a lolban, hogy westről átmentem eastre) ,mert easten 90-500-90-100-40-400-stb. pingem volt. Fél percenként ugrált a normal ping és a borzasztóan sok közt, és nem csak nekem. Westen alapból nagyobb ugye a ping, de még itt is csak fix 60-80 közt mozog ami bőven jó. Emellett márlvl10-en minőségibb játék van, mint easten bronzba :D
2/5 A kérdező kommentje:
Én westen kezdtem de áthívtak eu nordic & east-re pont az ellenkezőjét mondva amit te mondasz.Azt mondták westem sokkal több az afk,troll stb...De most meg ha átmennék megint újra kéne kezdenem de semmi kedvem mert elég jó hősöket vettem már.Vagy valahogy átmehetek westre úgy hogy ne vesszen el semmim?
2015. febr. 1. 11:24
3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként én is észrevettem már hogy nagyon sok a troll az afk vagy csak éppen a "degenerált" 10-12 éves és ezek rendre elrontják a játékomat!
2015. febr. 1. 11:31
4/5 anonim válasza:
Hát én még nem hallottam olyat, hogy noob spain, noob italy. Ezzel szemben a görögöket és a lengyeleket mindenki szídja :D Ez már magát a mentalitást is jellemzi. E mellett nem véleten, hogy az LCS csapatok is EUW-ről kerülnek ki és 10-ből 1db eastes van. Még magas szinteken se éri utól az eastes színvonal westet. A hősöket meg ugyan úgy meg tudod szerezni, ott van a 10 ingyenes addig. Szerintem nem ér annyit pár magyar gyerek, akiknek a flamelés megy más nem, mint a nyugodtabb játék. Megjártam mind2 szervert 1-30ig,bronzetól, goldig és jobb west.
5/5 anonim válasza:
Nekem 2 fiókom is West-en volt , de a sok szerver szarakodás miatt ami 2013-2014 között ment végig fel húzott és át vittem EU NE-re . A lingem sem akkora mint westen és szerintem a játékosok barátságosabbak ... persze sok a lengyel , ami kicsit kezd zavarni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!