Mi baja lehet a Sims 3-nak? Tapasztalt már valaki hasonlót? (több lent! )
Eddig semmi baja nem volt a Sims 3 játékomnak, azonban egy ideje néhány dolog megváltozott benne, ezt képekkel mutatnám be:
[link] - az normál gondolatbuborékok helyett ekkora gondolatbuborék van...
[link] - építkezésnél ha lerakok valamit, állandóan kihozza azt a kék pluszjelet és nem tűnik el addig, ameddig élő módból el nem indítom az időt... ha eladok valamit, akkor pedig azokat a kis "csillag"izéket hozza ki. Nagyon idegesítő :(( mikor már jóideje építkezek és lepakolok egy csomó tárgyat, szinte semmit nem látok a sok kék pluszjeltől:
kérlek segítsetek, fontos lenne :((
Ó bocsánat, később írtál, mint ahogy elkezdtem írni a válaszom.
Az egyedi tartalmak közül főleg a modokra koncentrálva szűrd ki a hibás/hibásnak tűnő tartalmakat. Javasolni tudom a Sims 3 Dashboard nevű programot, ami a másolatokat, bizonyos hibás egyedi tartalmakat kiszűr ( [link] ).
De maga a játék is elég optimalizálatlan. Alig 3 hónapos, erős gépemen az összes kieg.-gel, szinte egyedi tartalom nélkül is nagyon sokáig tölt. Nekem is rengeteg egyedi tartalmam van (18Gb kb.) és már eljutottam arra a pontra, hogy be sem tölt :)
Megpróbálom a modthesims-es letöltés.
Nekem laptopom van, elég erős - a betöltésnél nekem is nagyon hosszú idő, de maga a játék fut, csak néha laggol egy keveset, de ez még tűrhető. Tutifix, hogy letöltésekkel b*szódhatott el és amiatt hozza ki azokat az izéket, am a képen van, mert mielőtt elindítottam a játékot, raktam bele néhány egyedi tartalmat [imádom az egyedi tartalmakat><] és utána lett ilyen, előtte semmi.
az alapjátékom eredeti és még további 6 kieg. is eredeti, de a többit letöltöttem - nincs velük gond, futnak rendesen.
a legfrissebb verzió van meg
nemhozza bee:(
"Website is offline No cached version of this page is available."
Előfordul az ilyesmi, találkoztam már ezzel a hibával, később megjavult, ha jól emlékszem. Bár esetleg próbáld meg másik böngészőben megnyitni.
Közvetlen letöltési link egyébként:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!