Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for speed most wanted 2005?

Need for speed most wanted 2005?

Figyelt kérdés
Sziasztok már egy jó ideje játszom a need for speed most wanted 2005 tel persze a netről szedtem le valaki megtudná mondani hogy az EARL-t melyik kocsival lehet a legkönnyebben legyőzni?

2015. jan. 31. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Én elmondom neked hogy nem az a fontos hogy minél erősebb autó legyen meg minden. Jó persze kell az hogy menjen a gép, de itt inkább a technikára kell odafigyelni.

Már sajnos nem nagyon emlékszem rá mert rég játszottam vele de célszerű egy előző versenyzőtől elnyert autóval legyűrni őt vagy egy olyan kaliberű autót vegyél és amennyire lehet tuningold fel. Aztán a többi már csak rajtad múlik.

2015. jan. 31. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi eddig a barontól elnyert orschéval próbálkoztam de hátha nem elég
2015. jan. 31. 14:44
 3/5 A kérdező kommentje:
egyébként teljesen igazad ven én eddig egy lexussal küzdöttem fel magam
2015. jan. 31. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
alap kocsival végig lehet vinni a játékot, én puntot használtam végig a 3. végig játszásnál csak a fun kedvéért
2015. jan. 31. 15:51
 5/5 anonim válasza:

nekem a lexus fantasztikus már minden 5zigen cuccot megvettem rá

hajrá 5zigen

2015. jún. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!