Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4 indításakor ezt írja...

Sims 4 indításakor ezt írja ki. mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

"Can't run The Sims 4 with the video card in this system. Please check that the video card meets the minimum specifications and that the latest video drivers are installed.

[0e6d1221:1df4e8dc:00000000]"

2015. jan. 31. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Beírtam a szöveget a google fordítóba, és azt szűrtem le, hogy nem megfelelő a videókártyád a Sims 4-hez.
2015. jan. 31. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:
eddig rájöttem, de köszi :) ilyenkor akkor egy újabb verziót kéne telepíteni? (esetleg letölthető is létezik?)
2015. jan. 31. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden Sims 4-nek ugyanaz a gépigénye, függetlenül a verziójától (vagy hogy eredeti-e a játék). Frissítsd a videokártyád driverét, ha azután sem megy, akkor te nem fogsz játszani a Sims 4-el azon a gépen.
2015. jan. 31. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen gyenge a videokártyád a játék futtatásához.
2015. jan. 31. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:

most lett minden újratelepítve. a videokártyát nem is engedte feltelepíteni, mert már letöltött magának egyet. Megpróbálom akkor mégis feltelepíteni a sajátom, hátha azzal működik.

köszi mindenkinek :) (ment a zöld kéz ;) )

2015. jan. 31. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha gyenge , régi a videókártyád akkor telepítheted egy párszor akkor se fog menni.
2015. jan. 31. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!