Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends: Junglerek...

League of Legends: Junglerek az 5.2-es parchben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek kit vegyek meg 6300 ip-ért a junglebe, és az kellene hogy miért! Amik számomra szóba jöhetnek: Reksai, vi, elise, khazix, vagy 4800ért wukong? Köszi!

2015. jan. 29. 20:39
 1/3 sándorjános ***** válasza:

Reksai igen op, de nekem nem jön be a játékstílusa. Ha szereted a masszívabb fightereket őt és Vi-t tudom ajánlani, bár mind kettőjüknek nehézsége a gankelés kis szinten. Vi-vel a nekirohanás jó, de alapjában nehéz vele elkapni/lefogni bárkit is. Reksaial ez az ulti után se változik, de vele nagyon jól lehet a jungléban közlekedni illetve hazaportálás után szinte bárhol ott tud teremni, ennyiben igen hasznos.

Kha Zix és Wukong inkább a nagy sebzésre jók. Velük nehezebb kezdeni a junglét mert valamivel törékenyebbek, de mind kettőnek hasznos képességei vannak: pl. ugrani tudnak, Kha zix lassít és gyorsan fut, Wu Kong fellök és láthatatlanúl oda tud settenkedni az ellenfélhez.

Az eddigiek nekem mind királyul beváltak, de Elisevel... nem tudtam mit kezdeni: 1. papír, mivel ap, 2. nehéz a rávetődéssel jól elkapni az ellenfelet, hogy ne is szökjön el az ember markából. 3. Stunolni nem minden esetben tud (ki tudják kerülni + a minonok mögé bújhatnak), ezeken túl szinte minden más jungleer countereli.

2015. jan. 29. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Rek'Sai-val milyen szinten nehéz gankelni. Max platinába. Bronze - Gold közt a tribushok általában vakfoltok, de ha mégsem akkor vársz a pushig. Diamondba meg úgyis megoldja mikor kell. A plat lehet talán vakfolt ahol még nem elég jók a játékosok, de vision már bőven van.

Szerintem Rek'sai.

2015. jan. 29. 21:38
 3/3 anonim válasza:

Ovh., vivivivivivivivi!!! Könnyű, tankos, ads.

Imádom!!

Here comes Vi!!!!

2015. febr. 9. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!