A starcraft 2-bőn biztos, h rendes a balance?
Mért én nem úgy vettem észre.
P.l ha valaki a Protossal van esélytelen nyerni?!
Vagy meglehet fogni azt a fajt is valahogy akár Zergekkel is ?
Ugyanis a protos olyan erős mint a szemét.
Már az elején a carriereket nem tudom a pontos nevüket.
Lehet boostolni a main épületben azaz k.b 1,5 sec alatt legyártódnak.
A másik rideg dolog ,h az egység gyárat ilyen portállá lehet fejleszteni ami után tényleg másodpercek alatt jönnek ki az egységek ez borzalmas nagy előny egy multy-ban:/:/:/
terran-nal is simán szétverhető a protoss, csak early-ben kell zaklatni, zergként meg ki kell húzni amíg lesznek mutaliskjeid meg stringerjeid.
Amúgy a teleportnál csak 1-et tud teleportálni 1 gateway és csak oda, ahol van energia (keresd a pylon-t játék).
Valószínűleg még nagyon új vagy, ezért vernek el. Kb folyamatosan járni kell a mapot kis egységekkel, keresni az ellenség pontjait stb.
Simán leverhető amúgy a protoss is. Terran erősebb, ha ugyan olyan szinten toljátok, lepakolod a tankokat és szétlövöd. vagy végtelen marine gyártás.
igen új vagyok viszonylag a S.T. 2 ben noha az egyet meglehetősen rongyá játszottam régen.
Azért köszi a válaszodat :D:D
Majd nézek még mellé egy csomó multyzós vidit.
Megy gyors rusholós trainingeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!