Ilyen fajta játékot lehet még valahol találni? Esetleg mi a neve?
Ezt a fajta régi játékot keresem, már a neve is nagy segítség lenne, vagy akinek lenne működőképes eladó, szívesen megvenném! Előre is köszönöm a segítséget!:)
De azt szerintem érdemes tudni, hogy (legalábbis amikkel én találkoztam), azok között elég sok volt a selejt. Kifolyt a víz (mondjuk gondolom lehet bele tölteni), beleposhadt a víz, a gombok alig működtek, esetleg mert eldugult a fúvóka vagy a gomb mechanikája, szóval válogatni kellett, hogy egy normális darabot találjon az ember. Én csak olyat vennék, amit kiválogattam, de lehet ha rendeled, akkor ott is figyelnek azért a minőségre valamennyire.
És a gombokat elég nehéz nyomogatni, nagy erő kell hozzá, és ha még kicsi is a gomb, akkor nagyon hamar megfájdul tőle az ember keze. Úgyhogy ha hardcore játékos vagy, akkor nagyobb gombosat érdemes venni és ami könnyebben jár vagy rá kell ragasztani a gombra esetleg valami nagyobb lapot.
Itt van androidra is :)
A mini water game-re is kiad egy csomó képet a google.
Na, befejeztem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!