Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Avarion 2 amikor elindítom...

Az Avarion 2 amikor elindítom akkor folyton valami hülye CD-t kér. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
tegnap dléután 54× telepítettem újra meg minden, aztán estére csak működött valahogy, erre ma reggel elindítom és megint azt hozza ki hogy kell neki vmi cd. berakok bármit nem jó neki, és akármit nyomhatok rajta nem fog működni. csak összeomlik..... mit tegyek?? kezdem unni az egészet mostmár.
2015. jan. 27. 15:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

MELLÉKESEN: a 2. válasznál NEKEM volt igazam mert ha nem tudja mi az a játék akkor előbb talán UTÁNA KÉNE NÉZNI ÉS NEM HÜLYESÉGET MONDANI MEG HÜLYÉZNI A MÁSIKAT!!

+ mellék: Az előző válasznál is NEKEM volt igazam mert már párszor leírtam hogy mi a gond!!! ("tegnap dléután 54× telepítettem újra meg minden, aztán estére csak működött valahogy, erre ma reggel elindítom és megint azt hozza ki hogy kell neki vmi cd. berakok bármit nem jó neki, és akármit nyomhatok rajta nem fog működni. csak összeomlik..... mit tegyek?? kezdem unni az egészet mostmár.")

2015. jan. 28. 16:15
 12/18 A kérdező kommentje:
ratyi privát szerver az agyad ember!.. Jobb mint a sima! Amúgy: olvasd el amit előbb írtam! (11)
2015. jan. 28. 16:17
 13/18 anonim ***** válasza:

leirtad hogy mi a gond, csak pont a lenyeget hagytad ki okoska

a jatek kidob egy uzenetet hogy valami kell neki, csupan annyi tennivalod lett volna hogy azt a cd-s uzenetet pontosan leirod ide is, vagy csinalsz kepet rola es azonnal tudtuk volna mi bajod es hogyan lehet kijavitani

erre te csak annyit irsz hogy VALAMI CD

2015. jan. 28. 16:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen "okoska" mert az a sz"r is csak annyit írt, hogy KELL NEKI EGY CD!! Nem írja hogy milyen!!!!!!! Okoskodjál b+. Mit nem lehet megérteni azon hogy CD-t kér?!?!?!!?!?!? De b+ tessék egy kib"szott példa!! [link] NEHÉZ????????? Mit az isten f"szát nem lehet azon érteni, hogy bejelentkeznék, erre kiírja azt, hogy Helyezzen be egy f*king lemezt?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!?????!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?????????????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
2015. jan. 30. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Így ne is számíts válaszra. Idióta, idegbeteg állat.
2015. jan. 30. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Játsz normális játékkal ne ilyen ingyenes fossal.
2015. jan. 30. 22:16
 17/18 A kérdező kommentje:

15: a jó édes anyukád az idegbeteg állat :3

16: attól mert valami ingyenes az nem azt jelenti hogy fos. ennyi erővel szinte minden játék fos. jahh bocs. minden játék fos ennyi erővel mert az emberek 99%-a torrentről szedi, a maradék 1% meg megveszi és feltölti.

2015. febr. 16. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
XDDD. Istenem, de szánalmas vagy!
2015. febr. 16. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!