Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FIFA 14-ben a játékos karrierb...

FIFA 14-ben a játékos karrierben segítene valaki?

Figyelt kérdés

Több dolog is van amit nem értek.

1) Az miért van, hogy amikor átvenném a labdát, és elindulnék valamelyik irányba akkor a játékos elfut arra, de a labdát elhagyja. Csak úgy tudom megcsinálni, h amikor megkapom a labdát várok kicsit, és azután indulok el. De ilyenkor rögtön szerelnek is. De máskor is, pl amikor kipattanó labda senkinél sincs, és futnék érte, akkor teljesen más merre fut a játékos, nem a labda felé...

2) A meccsenkénti osztályzásomat (1-10) azt mi alapján csinálja? Mert van amikor lövök 2-3 gólt, de úgy is csak max 7es-t érek el. Ahogy észrevettem szinte csak szerelésért szokott feljebb menni 0.1-et. Meg gól/gólpassznál 0.5-öt. De különben végig csak csökken...

3) A játékosom szintjét azt csak azokkal a teljesítményes cuccokkal tudom növelni? (vegyek rész x meccsen, szereljek x-szer, x sikeres passz,....)

Köszi!:D

2015. jan. 27. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Ezt nem tudom miért csinálja. Nekem is előfordult egyszer-kétszer, de nem volt túl zavaró.

2. Milyen poszton játszol? Én 14-ben csatárként simán elértem 2-3 góllal a 9.7-9.8-at. Nem szereti ha össze-vissza szaladgálsz a pályán, meg nem azt csinálod ami a dolgod lenne.

3. Azokkal, de ez is a posztodtól függ, van amiért nem ad pontot, csak ha védő vagy. Meg ha eredeti a játék akkor katalógusban is tudsz venni ezt-azt, amivel lehet tápolni egy-két tulajdonságot.

2015. jan. 27. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is csatár vagyok. De pl ha lesen állok, vagy sikertelen becsúszásnál kb 0.3at von le, meg ha egy ideig nem csinálok semmi olyat ami pontot adna, akkor is elkezd levonni. Volt amikor 9-en álltam 80. percben, meccs végéig nem igazán jutottam labdához és lement 7 alá. Szóval akárhogy is próbálom, nem tudok 7 fölé menni soha...
2015. jan. 27. 17:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Te csatárként miket csináltál?
2015. jan. 27. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatárként megpróbáltam helyezkedni. Ha védekeztünk max. a középpályáig mentem vissza, hogyha esély van rá lehessen kontrázni. Lehet kérni is a labdát, hogy neked passzoljanak vagy indítsanak, ha jókor használod azt hiszem azért is jár pont. Helyzeteket sem árt teremteni, ha adsz egy jó passzt, egy gólpasszt vagy egy jó beadást az is sokat számít. Ha valami csellel rázod le a védőket és sikerül kapura törnöd attól is mehet fentebb.
2015. jan. 27. 18:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Kipróbáltam h a középcsatárral végig csak középen vagyok, és max félpályáig megyek vissza, így jóval jobb értékeket érek el. Mondjuk csak két meccsen próbáltam, egyik 3gól (9.7) másik 2gól(7.4), bár az elsőnél a harmadik gól a legvégén volt, ha előbb van biztos lecsökken 9 körülire. De köszi a segítséget, most nagyjából értem, és működik is.
2015. jan. 27. 19:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, nem tudom hogy olvasod e még. A nehézségi szint mennyire számít? Szóval ha pl Profi, akkor az az én csapatomra illetve a másik csapatra is vonatkozik? Vagyis lényegtelen mi van beállítva? Vagy számít?
2015. jan. 28. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, számít. Az ellenfél és a csapattársaid jobban játszanak, ha fentebb rakod a nehézséget.
2015. jan. 28. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :S Bár ha feljebb rakom, akkor szinte hozzám (csatár) el se jut a labda, nagyon buták a csapattársaim.
2015. jan. 28. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!