FIFA 14-ben a játékos karrierben segítene valaki?
Több dolog is van amit nem értek.
1) Az miért van, hogy amikor átvenném a labdát, és elindulnék valamelyik irányba akkor a játékos elfut arra, de a labdát elhagyja. Csak úgy tudom megcsinálni, h amikor megkapom a labdát várok kicsit, és azután indulok el. De ilyenkor rögtön szerelnek is. De máskor is, pl amikor kipattanó labda senkinél sincs, és futnék érte, akkor teljesen más merre fut a játékos, nem a labda felé...
2) A meccsenkénti osztályzásomat (1-10) azt mi alapján csinálja? Mert van amikor lövök 2-3 gólt, de úgy is csak max 7es-t érek el. Ahogy észrevettem szinte csak szerelésért szokott feljebb menni 0.1-et. Meg gól/gólpassznál 0.5-öt. De különben végig csak csökken...
3) A játékosom szintjét azt csak azokkal a teljesítményes cuccokkal tudom növelni? (vegyek rész x meccsen, szereljek x-szer, x sikeres passz,....)
Köszi!:D
1. Ezt nem tudom miért csinálja. Nekem is előfordult egyszer-kétszer, de nem volt túl zavaró.
2. Milyen poszton játszol? Én 14-ben csatárként simán elértem 2-3 góllal a 9.7-9.8-at. Nem szereti ha össze-vissza szaladgálsz a pályán, meg nem azt csinálod ami a dolgod lenne.
3. Azokkal, de ez is a posztodtól függ, van amiért nem ad pontot, csak ha védő vagy. Meg ha eredeti a játék akkor katalógusban is tudsz venni ezt-azt, amivel lehet tápolni egy-két tulajdonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!