Kitiltottak Shakes és Fidgetről, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Játszottam, erre kapok 999nap tiltás. Mi ez? Már játszani se hagyják az embert. Írtam az adminnak, de cseszett válaszolni. Ráadásul sok pénzem van a karakterbe. :((((((((((((#ShakesFidzset
2015. jan. 25. 22:11
1/5 anonim válasza:
Írj még egy levelet nekik. Elvileg kapnod kell valami értesítést miért bannolnak (e-mail vagy bejelentkezésnél).
2/5 A kérdező kommentje:
Írtam. Ha nem válaszolnak, feljelentem a játékot.
2015. jan. 26. 13:11
4/5 A kérdező kommentje:
Mai napig nem kaptam választ, pedig kétszer is írtam. Rendőrségnél voltam, de nem foglalkoztak vele. Valaki tudna segíteni?
2015. máj. 19. 22:30
5/5 anonim válasza:
Írj a supportnak még egyszer. Nem tudom, hogy az admin alatt a supportot értetted-e, de annak kell írni. Egyébként az ilyen játékokban tényleg csesznek a játékosokra. De sok játékban, mint a Forge of Empiresben nem. Ott írtam a supportnak, 10 perc múlva meg is jött az egyébként hasznos válasz, tehát nem egy sablon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!