Fifa 15 Ultimate Team-be hogy legyen hasznom a kereskedésből?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már hallottam sok embertől hogy a kereskedéssel gazdagodott meg.Mit kéne csinálnom hogy nekem is sok pénzem legyen?Nem tudom annyira hogy hogyan kezdjem el ezt az egészet.Ti hogyan szoktatok kereskedni?Tudnátok tippet adni?
2015. jan. 25. 18:12
1/1 anonim válasza:
hát , tudsz kb 1650ftért 2.000.000coinst venni mmoga.comon , vagy pl megveszed ibrahimovict 230.000coinsért , és eladod azonnali megvásárláson 260.000ért ( és ne feledd ha pl 10.000ért adsz el valamit akkor szorozd meg a 10.000 0.95ttel , és annyi pénzt fodsz kapni érte ) 5%ot levon a fifa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!