Letöltöttem a terát, de trojait jelzett a vírus tehát a Tera vírusos?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a terát, de trojait jelzett a vírus írtom,( viper) és nem tudom, hogy mit kéne csinálnom mert nagyon szeretnék ezzel a játékkal játszani ,de ha vírusos akkor inkább kerülöm :(2015. jan. 25. 12:41
1/10 anonim válasza:
Attól függ honnan töltötted le.
Amúgy ha a crackra jelezte, hogy trójai, az nem jelent semmit, a crackokra mindig bejelez.
2/10 A kérdező kommentje:
A fő oldalról töltöttem le. csak félek :S
2015. jan. 25. 13:40
5/10 anonim válasza:
Hát ha ez egy ingyenes játék, és az eredeti oldalról töltötted, akkor biztos, hogy nem vírusos. Játssz vele nyugodtan. Letöltöttem én is, az én vírusirtóm nem jelzett.
6/10 anonim válasza:
Ha pedig telepíteni se enged a vírusirtód, akkor kapcsold ki addig, amíg telepítesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem fökkép, mert nem adja be a bejelentkezési ablakot , pedig mindent betöltött, és gyanakodom, hogy a vírus írtó miatt. ez lehetséges?
2015. jan. 25. 13:59
8/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az miatt. Javaslom, hogy uninstalláld előbb (vezérlőpult/programok és szolgáltatások), majd utána telepítsd újra, de a telepítés előtt kapcsold ki a vírusirtódat. Ha ez után is gubac van, akkor biztos nem a vírusirtóddal van a baj.
9/10 A kérdező kommentje:
Az uninstall megvolt, bár a vírus írtót nem kapcsoltam ki. köszönöm a segítségedet! :D
2015. jan. 25. 14:06
10/10 anonim válasza:
A Vipre egy nagyon jó vírusirtó, de mindenre bejelez, ami nem is veszélyes. A Tera nem vírusos, képtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!