A MesterMC-be ingyenesen lehet skint, illetve modokat, texturepackokat tenni, vagy csak fizetősen? És ha lehet akkor hogyan?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 10:53
1/3 SuperCsajszix3 válasza:
Ingyenesen lehet, kivéve HD skint az fizetős! :) És úgy: felméssz mestermc.hu-ra és ott bányaközpont -> bejelentkezel -> Kellékek -> SKIN (kinézet)! :) A többi cuccot, pl: szárny azt is béért lehet venni! Texturepackot ugyan úgy bele lehet rakni szerintem mint bármelyik minecraft-ba! Modokat szerintem lehet bele rakni, de szerveren tuti nem fog neked mondjuk elő jönni 1 puska ami moddal jött. :) Szóval azt csak Egyjátékos modban tudod használni! Remélem segítettem! :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm,sokat segítettél :)
2015. jan. 25. 14:16
3/3 anonim válasza:
Modolni mestermc-n nem lehet. A játék automatikusan javítja magát amikor hibát (értsd:modot) talál. Texture packot is csak néhányat mint amit az adminok, staffok használnak, vagy ami néhány szerverhez kell, mint pl. a swornguns. Skint msot már ingyenes, egyedit is feltölthetsz, köpeny most ideiglenesen nem megy, és a skined feje látszik jobb felső sarokban ha gépen mész a bányaközpontba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!