Assassin's creed 3 vagy rogue?
Szia!
Ami azt illeti nekem inkább a 3 tetszett, mert szeretem az indiános dolgokat és ebben is egy indián sráccal vagyunk. A 4-el szimplán annyi bajom van, hogy nehezek lettek a tengeri csaták, de az is jó főleg a kalózos hangulat miatt. A Rouge-val nem játszottam viszont a Unity megvan és hát... az arról alkotott véleményem az nem éppen pozitív. A programozásnál valamit nagyon elronthattak mert olyan laggok vannak benne, hogy majd sírva fakadok márcsak azért is mert ezért vettem egy új gépet és elvileg simán vinnie kéne. Mivel a kettő egyszerre jött ki én gyanítom, hogy abban is vannak hasonló hibák, de attól függetlenül lehet, hogy a ztori miatt megéri szenvedni vele. Igazából szerintem neked kell eldöntened, hogy melyik sztori köt le téged a leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!