Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem indul el a BeamNG Drive...

Nem indul el a BeamNG Drive játék, mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Letöltöttem a teljes verziót, feltelepítettem, majd azt írta ki, hogy hiányzik az x3daudio1_7.dll file. Letöltöttem, betettem a játék könyvtárába, majd ugyanezt meg kellett csinálnom a d3dx9_43.dll file-lal is. Elindul a játék, majd mielőtt bejönne a menü, összeomlik és ezt írja ki: [link]

2015. jan. 24. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:

A mellékelt kép nem mond semmit magában, de a hiányzó fájlok a DirectX 9.0c fájljai, azokaz kellene letöltened.

Innen: [link]

Miután a download-ra kattintottál a következő oldalon a klikkeld ki a pipát a "MSN default homepage & Bing default search engine" mellől, különben átállítja a böngésződben a kezdőlapot és a keresőt. Aztán No thanks and continue-ra kattints és a letöltött fájlt futtasd, az a directx 9.0c telepítője.

A letöltött dll-eket meg töröld le előtte, mert gondolom nem a hivatalos microsoft oldalról töltötted le, azaz ki tudja mit művelnek valójában a gépeddel.

Amit furcsálok hogy illene fent lennie ennek a verziónak. Gondolom Windows XP-d van. Ha esetleg elvesztetted volna a windowsod termékkulcsait (khm), az sem baj, nem kér ilyesmit az install.

2015. jan. 28. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, de sajnos még mindig hibaüzenetet ír ki. Kivettem a ddl-eket de nem ment úgy sem úgyhogy visszaraktam, szerintem biztonságos, a vírusirtó és semmi más nem szólt közbe mikor letöltöttem meg pakolgattam őket. Egyébként én sem értem miért nem volt fent a gépen a DirectX 9.0c, pedig Windows 7-em van. Valami más ötlet esetleg?
2015. jan. 29. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:

A neten annyit találtam hogy a "hiányzó dll" hibaüzenetek nagyon jellemzőek a játékra és telepítsd fel a directx-et (nálad fent van) és telepítsd újra a játékot. Egyetlen bővebb infó amit találtam, hogy adminisztrátorként telepítsd a játékot.

Ha a dll hibákon túl vagy és összeomlik a játék a menü előtt, akkor annyi ötletem van még, hogy a képfelbontással van problémája a játéknak. Erre rákeresve azt találtam hogy:

A játék könyvtárában a script/client/ alkönyvtár alatt kell lennie egy prefs.cs fájlnak.

Abban kell lennie egy

$pref::Video::mode =

kezdetű sornak. Ezt írd át az alábbira, vagy ha nincs ilyen sor, akkor csak írd be a fájlba:

$pref::Video::mode = "1920 1080 true 32 60 4";

Ettől 1920x1080 felbontásban 32 bites színmélységgel 60Hz-en indul majd a játék. A true azt jelenti hogy teljes képernyős, ha false-ot írsz helyette akkor ablakban indul. Egyedül a 4-est a végén nem tudom mi lehet. Ezzel tudsz variálni míg olyan felbontást nem állítasz be amitől nem omlik össze. De a sor amit írtam jó eséllyel megfelel e célnak.

Ekkor a menüben állítgathatod a felbontást, idővel rájössz hogy mitől omlik össze és akkor azt az opciót nem bántod. :) Én úgy vettem észre leginkább az árnyék (shadow) szokott betenni a játékoknak ha túl magasra vannak állítva vagy némelyik az "egzotikus" felbontásokat nem szereti, pl. widescreen stb.

2015. jan. 29. 18:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért köszi hogy próbálsz segíteni, de még ezek után sem jó sajnos... Pedig mindent úgy csináltam ahogy mondtad.
2015. febr. 2. 12:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát remélem másvalaki majd tud segíteni, én kifogytam az ötletekből. Ha esetleg megoldódna akkor meg légy szíves mi volt a megoldás.
2015. febr. 2. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Okés, majd csak segít valaki. Azért tényleg köszi a fáradozást!
2015. febr. 2. 20:06
 7/8 anonim válasza:

Ha még aktuális akkor én ezt ajánlom: [link]

felrakja neked a legújabb DirectX-et és a hiányzó fileokat kijavítja (a játékhoz DX11 kell).

2015. okt. 3. 11:48
 8/8 anonim válasza:
Ja és még töltsd le a BeamNG. drive 0.4.2.2-es verziót.
2015. okt. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!