A The Sims 3-ban meglehet azt csinálni, hogy egy sim abba a házba éljen amibe én beköltöztetem őket, de nekem ne kelljen vele foglalkozni ne legyen az aktív háztartás tagja?
Persze,hogy lehet.Egyszerű:Kezdjél el játszani az aktív háztartásoddal,majd a bal oldalt lévő lenti sarokban találsz egy 3 pontból álló ikont.Arra menjél rá és ekkor mindenféle variáció jelenik meg. (pl.:mentés,mentés és kilépés) Ott majd találsz egy olyat,ami a "városszerkesztő" lesz. Mikor arra rámész eldöntheted,hogy mented az eddig játszottakat még pluszba mielőtt elkezdenéd szerkeszteni a várost,vagy nem. Ha eldöntötted akkor elkezdheted megváltoztatni a városodat. Ott mindenféle variációt hajthatsz végre. Most vegyük akkor a költöztetéseket. PL.:
-Van olyan,hogy a lementett simek közül betudsz költöztetni a településbe
-Más simeket másokkal összevonsz
-Szétválasztasz háztartásokat és úgy teheted őket, ahogy jónak látod
Ahogyan szeretnéd,úgy igazgathatod a simeket,akik élnek és akiket szeretnéd,hogy éljenek a városodban. :)
itt majdnem mindenki félreértette a kérdést.
azt kérdezte, lehet-e olyat, hogy az aktív háztartással AZONOS telken, egy másik, NEM irányított család élhet-e, amit maga a játékos csinált.
válasz: nem
lehet egy telken több "háztartás" de az csak úgy oldható meg, mint ahogy a late nights-ban láthatod az apartmanokat. van egy lakás, amiben te magad laksz az 1szem vagy esetleg több simeddel, a folyosón több ajtó van, be lehet csöngetni oda. 1-2 x ki is jön onnan valami sim, na és azok azok a bizonyos, veled egy helyen lakó, mégis külön életet élő simek, magyarán azok úgymond külön "háztartásban" élnek, Veled Azonos Telken, de azokat a simeket NEM te hozod létre. Ők az ún. "rejtett szobákban" laknak, és őket a játék generálja véletlenszerűen, és ez az EGYETLEN mód arra, hogy EGY AZONOS TELKEN több sim éljen, ami közül csak egyet irányítasz, de mint már mondtam, nem te hozod létre a lakótársaidat, nem tudsz bemenni a rejtett szobákba, azaz az ő lakásukba. Amit tehetsz: testingcheats-szel megváltoztatod a "lakótársaid" kinézetét az kész :D (magad is tudsz elhelyezni "rejtett szobákat" a buydebug cuccokkal amit csak az előbb említett cheat után tudsz aktiválni de erre már nem vonatkozik a kérdésed...)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!