Cod 11 multi, single egybe?
Figyelt kérdés
ncore-ról letöltöttem a cod 11-et,érdekelne valahogy megoldható h singleplayer és multiba is játszhassak vele?ha tudom megveszem majd de most véletlen se telik rá :S2015. jan. 22. 19:46
2/9 anonim válasza:
"Cod 11"? Ember, még 5. része sincs! A 4. volt az utolsó számozott rész, azóta csak alcímeik vannak.
4/9 A kérdező kommentje:
barmok-.- rendes válasz meg luxus...
2015. jan. 23. 12:31
6/9 A kérdező kommentje:
nem
2015. jan. 23. 13:57
7/9 anonim válasza:
Ez miért nem rendes válasz? Elmebeteg...
8/9 anonim válasza:
Nem lehet a CoD (11?)Advanced Warfare-fal multizni tört játékkal.
9/9 Lakatos Géa válasza:
Advanced Warfare-ban nincs tört multi, de szerintem nem is éri megvenni a multi meg a single miatt. A exo zombit vagy ebben minek nevezik külön kell megvenned, a sztori nagyon rövid.. énis csak letöltöttem, de aztán le is töröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!