Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom magyarosÍtani az...

Hogyan tudom magyarosÍtani az Assasin's Creed III-t?

Figyelt kérdés

Valaki nem tudna segiteni? (bocsánat a hosszú i-ért.)

Szóval kaptam már pár linket de egyikkel sem működött. Regedit-en rámegyek a HKEY_LOCAL_MACHINE-re. Ott a Language és semmit sem lehet átállitani. Ezt irja ki:

A(z) Language szerkesztése nem lehetséges: Hiba az azonositó új értékének irásakor.

2015. jan. 22. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Egy kis csípős paprikával magyarosabb lesz mint egy adag marhapörkölt...
2015. jan. 22. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat, de tartsd meg édesanyádnak. Hátha szereti ő is a csipős ételeket.. ;)
2015. jan. 22. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy alapból magyar a játék. Szal ha úgy telepíted fel, magyar lesz. Az elején, az installnál nem volt nyelv választás?
2015. jan. 23. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, mivel a játék magyarul jelent meg. Gondolom te pont nem olyat szedtél le, amiben benne van a magyar nyelv.
2015. jan. 23. 09:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, nem magyar nyelven szedtem le. Azért jött is a kérdés. De köszönöm hogy válaszoltatok legalább :))
2015. jan. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!