Mért nem működik a ps2?
Figyelt kérdés
Van egy fat ps2 slimem csak az a baja,hogy fejhibás.Megpróbáltam azt,hogy soft mod nélküli pendrive játszás.Le is formáztam és rá raktam egy eredeti játêkot a pendrivéra de nem működik.Szerintetek mi lehet a gond?Működni fog legalább soft modosan?Egy haveromhoz akarok átmenni megcsinálni a soft mod olást.Akkor ên nem cseszem el az ő gépét?2015. jan. 21. 14:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme softmoddal meg pendrive-al kínlódni, mikor olyan PC-s emulátorok vannak, hogy a tíz ujjadat megnyalod utána. Nekem is van több PS2-m, de amióta van PCSX2, azóta be sem kapcsoltam őket.
2/5 A kérdező kommentje:
Az meg mi?És mire való?Hogy működik?
2015. jan. 22. 13:54
3/5 A kérdező kommentje:
Ja de ki kérdezte azt,hogy hogyan lehet pc-n használni a ps2 játékot?Én azt kérdeztem hogy hogyan tudok futtatni pendrivén PS2-N!!!
2015. jan. 22. 16:27
4/5 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, mi az az emulátor, akkor hiába is oktatnálak ki a softmodolásról.
5/5 A kérdező kommentje:
A soft modolás azt simán megcsinálom.
2015. jan. 22. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!