Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mely társasjáték elemek, amik...

Mely társasjáték elemek, amik izgalmasak?

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Pl. amikor nem egyértelmű a kérdés, és lehet találgatni, hogy mire is gondolt a kérdező.
2015. jan. 20. 15:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz! Egyébként elszúrtam a kérdést, mert hamarabb elküldtem, minthogy kitöltöttem volna...

Arra szerettem volna rákérdezni, hogy mely társasjáték elemek azok, amitől izgalmas egy játék.

Én unalomból szoktam társasokat tervezni, egy jó párral már játszottunk is tesó/uncsik körben, nem veszünk, hanem én tervezem, így olyan hangulatú világra húzom rá, ami éppen van. :)

A kockadobás ugye pusztán a véletlen szimulálja, de amitől gondolkodós, taktikázós lehet egy játék, az érdekel (nem feltétlen társas, RPG elemek is jöhetnek)

2015. jan. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!