Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok olyan plüss figurák...

Iskolások kérdése:

Mondanátok olyan plüss figurákat ami nem ciki?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a plüss gyűjtő de olyasmire gondoltam mint a pusheen macska, meg a pikachu csak mivel ezeket (inkb a macskát) nehéz beszerezni még szeretnék valami másra is gondolni ! előrre is köszönöm 13/l

2015. jan. 20. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki? Olyat vegyél, ami tetszik, ne foglalkozz vele, mások mit mondanak.

Feltételezem, ennyi idősen iskolába már nem hordasz plüssfigurákat magaddal. Legfeljebb ha hozzád megy barát, osztálytárs, és nem akarod, hogy meglássák, tedd el :)

Én sem voltam soha plüssgyűjtő, de az évek során felszaporodott néhány számomra nagyon kedves plüss. Immáron két éve, hogy egy rózsaszín Angry Birds figurával alszom a párnám mellett, amit a páromtól kaptam. De van egy-két kisebb plüss, egy maci, egy kutyus, meg egy szétnyúzott rózsaszín elefánt, ami szinte születésem óta megvan, és nem szégyenkezem miattuk. Fent vannak szépen a polcon, szép emlékek.

A mai napig előfordul, hogyha látok egy aranyos pici plüssfigurát, ami puha, megveszem (persze, ilyenre nagyon ritkán van példa, de nem zárkózom el tőle).

Menj el játékboltokba, akár nagyobb áruházakba, nézz körül, vagy ha valahol látsz egy számodra tetsző plüsst, vedd meg.

21/L

2015. jan. 20. 12:07
 2/2 anonim válasza:

Szia! Magadnak, vagy ajándékba keresed? Én se vagyok plüss gyűjtő, de nagyon szeretem őket, főleg, ami olyan aranyos vagy vicces feje van annak ellenére, hogy 30 vagyok. Egy pár kedves nekem is összegyűlt az évek alatt, amikkel régebben nagyon sokat játszottunk is tesómmal fiú létünkre. Ma is ott van egy pár kint a polcon, és amennyire csak lehet vigyázok rájuk, ha esetleg lesz majd gyerekem nekik tudjam adni. Nincs olyan, hogy ciki, maximum gagyin kinéző plüss, amit nem vennék, de szobában polcon, ágyon nem zavar senkit se. Ha suliba viszed, és beszélsz vele a buszon nah az esetleg ciki, és ne csodálkozz ha elküldenek kivizsgálni. :) Az meg, hogy otthon egy szoba plüssel van tele, és egy nehéz nap után fogod magad és fejest ugrasz a közepébe, te dolgod, nem látja senki. :) Ha barátod van/lesz és felmegy hozzá azt úgyse érdekli, ha van egy pár kirakva a polcra, max ha szereti ő is, mint én, de az meg nem gond. Ha esetleg ezért szól meg, akkor olyan is az a pasi. :)

Jó választást, ha ajánlhatok, akkor a Metroban láttam karácsony környékén egy aranyos azt hiszem bernáthegyi volt kb. két méter hosszú volt fekve :D Vagy egy gyűrűsfarkú maki (Mint Julien a Madagaszkárból) is van plüssbe és nagyon vicces feje van. :)

2015. jan. 20. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!