Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam-en a Skyrim modok...

Steam-en a Skyrim modok pénzbe kerülnek?

Figyelt kérdés
Mert az az ötletem támadt hogy leszedem onnan a modokat és berakom őket Skyrim-ban, ami nem eredeti, mert nem tudok modokat letölteni normális helyekről.

2015. jan. 19. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáltad a legnagyobb modos oldalt...?

[link]

Regisztrálni kell, de bőven megéri.

2015. jan. 19. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
De ott a regisztrálásért fizetni kell :(
2015. jan. 19. 21:04
 3/6 Raven az őszinte válasza:

A nexusmods.com nem fizetős, egyszerűen üresen hagyod azt a mezőt.

A kérdésedre a válasz: Nem, a modok nem kerülnek pénzbe a steam workshopban, viszont nem is férsz hozzájuk tört játékkal.

2015. jan. 19. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Maga a MOD nem fizetős, de vannak kiegészítők (pontosan 3), amik viszont azok.

Amúgy jól írták, workshopban elérhetően a modok, csak legyen eredeti a játék.

2015. jan. 19. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is használom a Nexus mods-t, soha nem fizettem, bár ha annyira lenne miből, szívesen támogatnám őket. Az oldal anyagi támogatása csak egy opció, nem kötelező. A regisztrációnál írja is: "If you do not want to buy Premium Membership simply skip this step by pressing "Create Account" at the bottom of the page."

Vagyis hogyha nem akarsz tagságot vásárolni, kihagyhatod a fizetős lépést.

Én eredeti Skyrimhez is gyakran innen szerzem be a modokat. A mod managerjük kiváló, amikor a kiegészítőket megvettem és frissítenem kellett a telepített modokat, ez a kis program rengeteg időt megspórolt.

Ahogy már előttem is írták, a Steam Workshop nem fizetős, de igazából nem hiszem, hogy le tudnád tölteni a tartalmakat eredeti játék hiányában. Vannak hivatalos kiegészítők, amik fizetősek, és amikor nincsenek leakciózva, elég drágák (Dawnguard - 19,99; Dragonborn - 19,99; Hearthfire - 4,99). A Legendary Edition 30 euró, akciósan 10,19 szokott lenni. Én a karácsonyi akció keretében így vettem meg a kiegészítőket hozzá, mert így volt gazdaságosabb, holott a játék már megvolt korábban is.

Egyébként, ha jól emlékszem, maga az alapjáték akciósan 5 euró körül szokott lenni. Szerintem ha van játék, ami megéri, az ez. És akkor a Steam Workshopot is biztosan tudod használni teljeskörűen hozzá.

Nem akarok elkörcshuszár lenni, mielőtt megvettem, én is letöltöttem, kipróbálni, ahogy szoktam tenni ezt sok játék esetében, és amit úgy érzek, megéri támogatni, legyen akár régebbi játék, azt megveszem Steamen.

2015. jan. 20. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek :D
2015. jan. 21. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!