Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 3-hoz ti honnan szoktat...

A Sims 3-hoz ti honnan szoktatok letölteni egyedi tartalmakat? A Sims hungary-t és a Tiffany Sims-et ismerem.

Figyelt kérdés
Ha lehet magyar oldalakat írjatok, és olyat amit már kipróbáltatok, és jó.
2015. jan. 19. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:

"Alapoldal" ez: [link]

De ha kell valami, nem rögtön itt nézem, hanem beírom a google-be (pl: sims 3 male denim jacket; sims3 female hair), és válogatok az oldalak között (általában úgyis ezt hozza ki elsőnek), de sokszor a képtalálatokon keresztül is találtam megfelelőt.

2015. jan. 20. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos, magyar oldalakat én sem nagyon tudok javasolni. Én általában megnézem a jobban sikerült egyedi tartalmakat itt: [link]

Ide olyan tartalmak is felkerülnek, amik esetleg ázsiai vagy orosz játékosok művei és a saját blogjukra, tumblr oldalukra töltik fel.

Az #1 válaszoló által már említett The Sims Resource ( [link] ) szintén az egyik legnagyobb egyedi tartalmas oldal, minden Sims játékhoz találsz letöltéseket, és nem kell hozzá nagy angoltudás, legfeljebb egy kis google fordítóval megoldható, ha nem megy az angol. Regisztrálni kell, hogy a keresőt használhasd, de maga a tartalmak listázása nagyon képszerű, bármit könnyen megtalálsz, minimális nyelvtudással. A kiválasztott letöltés oldalán pedig ott a zöld Download gomb, ami egy másik oldalra átirányít, ahol 10 másodperc után automatikusan elindul a letöltés.

Ezen felül tudom ajánlani még a ModTheSims-et ( [link] ), ahol a letöltések regisztrációhoz kötöttek. Kisebb mennyiségben ruhák, házak, nagyobb mennyiségben modokat találhatóak rajta.

Házak terén ennek a játékosnak a blogját tudom ajánlani, mind Sims 3-hoz, mind Sims 4-hez: [link] Nincs túl sok feltöltése, de nagyon tetszetősek, részletesek a házai, amelyek teli vannak egyedi tartalommal.

Ezen felül, ha találsz blogokat, tumblr oldalakat bizonyos egyedi tartalom készítőktől, ajánlom, mentsd el őket könyvjelzőként, hogy később gyorsan megtaláld. Nekem legalább 50 ilyen oldal van elmentve, azt már nehéz követni. :)

2015. jan. 22. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!