Melyik a legjobb építős, ház építős játék vagy program?
Sims-széria.
Nem viccelek. Én ha könnyed szórakozás kedvéért, kevés tervezéssel házakat akarok építeni
, sok lehetőséggel, mindig a Sims-sorozathoz fordulok.Első sorban a 3.-hoz, de a 4. játék új építési eszközeivel könnyen, szép épületeket varázsolhatsz, ha van egy kis érzéked, kreativitásod hozzá, vagy legalábbis egy valós minta, tervrajz, ami alapján kiindulsz.
Egyedi tartalmakkal a lehetőségek tovább bővíthetőek.
Minecraftozni is szoktam, de házépítésre az nekem túl aprólékos, és az eredményt sem szeretem túlzottan.
Előző válaszomhoz még annyit fűznék hozzá, hogyha bizonyítékot akarsz, elég megnézni pl. Frau Engel Sims 3-mas építményeit.
Ezekhez mondjuk elég sok egyedi tartalom, és még annál is több idő és türelem kell, mert egy kisebb, de nagyon aprólékos, részletes ház akár fél napot is igénybe vehet. A nagyobb, kastélyszerű építmények meg napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!