Hol tudnám megjavíttatni a retro kategba tartozó Nintendo NES játékkonzolomat? :D
Pár éves lehettem amikor kaptam egy Nintendo NES-t. Órákig Marioztam. Előkerült most a padrásból nemrégiben és összeraktam, hogy működik e még.
Sajnos valahol kontakthibás lehet, mert a játékokat nem mindig tudja lejátszani.
Remélem valaki tudna segíteni abban, hogy hol tudnám megjavíttatni.
Egy konzolboltban azt mondták, hogy BP-n van egy retro szervíz ahol ilyenekkel foglalkoznak, de nem nagyon találtam még meg.
Én is imádom! Teljesen függő lettem! Imádom a Marios játékokat is!
Amúgy miért nem veszel újat? Menj ki a piacra, ott biztos árulnak. Állítólag a mai napig gyártják ezeket, de hogy hivatalos, eredeti gépet hol tudsz venni azt nem tudom.
Meg szgépen is lehet játszani, csak letöltöd az emulátort meg azt a játékot (romot), amelyiket szereted és mehet!
Gépen nem ugyanaz :)
és inkább szeretném megjavíttatni azt ami gyerekkorom óta megvan, mintsem hogy újat vegyek ami meglehet hogy ugyanúgy kontaktos (sajnos ez tipushiba).
Az első vagyok.
Ebben igazad van!
Sajnos nem tudom hogy hol lehet javíttatni. :(
De ha megtudod, szólhatnál, mert nekem is van egy famicomom gyerekkoromból! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!