Cs-goban hogy lehet fps-t növelni?
Figyelt kérdés
már csomó dolgot megpróbáltam de semmi, max akkor tudom növelni hogyha lejjebb veszek a grafikából. jelenleg kb. 100 as van de többet szeretnék2015. jan. 18. 18:27
1/5 anonim válasza:
100 FPS-ed van. Többet szeretnél.. Kérdem én.. minek? Magyarázd el. Minek kell több, mint 100 FPS? Miután válaszolsz, elmondok egy kis titkot.
2/5 A kérdező kommentje:
1.6 on több van és nagyon fura így játszani, teljesen más. de azt tudom hogy annyi nem lesz soha mint 1.6 on :D
2015. jan. 18. 18:44
3/5 anonim válasza:
100 fps felett nincs kulonbseg. ha 200 lenne sem erezned masmilyennek.
4/5 anonim válasza:
a cs:go-nál jóval komolyabb a grafika, így erősebb gépet igényel.
A másik: mi a fenének neked 100 fps felett lenni, amikor 60 fps-nél sem bírja már a szemed követni azt a frissítési arányt? Teljesen értelmetlen.
Amúgy grafika le, vagy vegyél erősebb videokártyát, processzort, több ramot.
5/5 anonim válasza:
Pontosan erről beszéltem, a legerősebb emberi szem kb 75 FPS felett már nem veszi észre a különbséget, és kb 60 FPS felett NINCS különbség a játékokban sem. Ez a mai FPS huszárkodás egy jövőbeli marketing szerves része. Régen csak játszottak az emberek, ma meg rínak hogy nincs belőle ezer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!