Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom a gta V-t xbox...

Hogyan tudom a gta V-t xbox 360-on külső HDD-röl futtatni?

Figyelt kérdés
Van egy rgh-s xbox-om. De ez csak 4 Gb-os. Letöltöttem a GTA V-öt, de ahonnan letöltöttem azt írják hogy másoljam be azt a két mappát amit letöltöttem a xbox belső winyójába, de nem fér rá mert 15 giga a játék. És az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám futtatni külső HDD-röl? Elnézést ha ez egy nagyon alapvető kérdés, de még sohasem volt xbox-om.

2015. jan. 17. 18:55
 1/7 doni1201 ***** válasza:
2015. jan. 18. 12:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt néztem de ez nem jó nekem mert, csak 4 gb-os a gépem, és nem bírom felmásolni az xbox belső hdd-jére mert nincs elég hely
2015. jan. 18. 19:39
 3/7 doni1201 ***** válasza:

Pedig le van írva.

Mindegy.

Tehát először is nézd meg, hogy a külső HDD-d milyen fájlrendszerű. Valószínűleg NTFS, ami nem lesz jó az XBOX-nak. Ezért vagy át kell formázni az egész merevlemezt FAT32-be, vagy - szerintem jobb megoldás, ha kettéosztod a merevlemezt, majd átformázod az egyik részét FAT32-re.

A 2. megoldás abban az esetben jobb, ha a HDD-t nem csak az XBOX-hoz szeretnéd használni - mondjuk filmeket tárolnál rajta, vagy egyéb PC-n használt dolgokat. 4GB-nál nagyobb fájlokat (pl FullHD film) nem tudsz FAT32-ben kezelni, NTFS-ben viszont igen, és az átviteli sebesség is gyorsabb az utóbbinál.

Ha eldöntötted, hogy melyiket választod, akkor sajnos jön a tény, hogy a Windows nem nagyon szereti a FAT32 formázását. Külön programra lesz szükséged, én a Partition Wizardot használom [link] (angol nyelvű).

A kész a formázás / új partíció, akkor rá csinálsz egy games mappát és abba belerakod a játékot tartalmazó mappát. Összedugod a az XBOX-szal, megvárod amíg frissít és utána játszol. Ha nincs beállítva a játékok külső merevlemezen való keresése, akkor azt be kell állítani a Beállításokban - meg kell adni azt a mappát, ahol játékok vannak (usb0 vagy valami ilyesmit keress, és ott ki kell jelölni a games mappát, de lehet más is a neve a mappának.

2015. jan. 19. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:
De le van formázva fat32-re
2015. febr. 10. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez egy kétlemezes játék és ebben nincs dealult.xex file amivel eltudnám indítani
2015. febr. 10. 20:00
 6/7 anonim válasza:

Szia! Én értem, hogy mit akarsz kérdezni mert sajnos én is ezzel a dologgal szenvedek!

Nekem is 4 GB belső tárhelyem van mivel pendriveról tolom a járékokat!

És én se értem azt a tényt mikor írják, hogy az egyik mappát másoljuk a belső HDDbe a másikat pedig a külső HDDre és utána mehet a játék....de ha nem tudom bemásolni a belsőre akkor hova tegyen azt a mappát? :-)

Na errr én is kíváncsi lennék! :-D

2015. szept. 21. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez így működik, bevált módszer:

Külső adattároló (pendrive, vagy külső hdd) legyen xbox-al megformázva, ne géppel. Utána hozz létre egy Content mappát, azon belül pedig egy 0000000000000000 mappát. Oda kell rakni a GTA V 1. dvd-t, ami az install.

A 2. lehet kinnt a gyökérbe is, fsd megtalálja :D

Battlefield Hardline viszont nem akar menni, erre tippeket várnék én is :D

2015. szept. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!