Hogyan tudom a gta V-t xbox 360-on külső HDD-röl futtatni?
Pedig le van írva.
Mindegy.
Tehát először is nézd meg, hogy a külső HDD-d milyen fájlrendszerű. Valószínűleg NTFS, ami nem lesz jó az XBOX-nak. Ezért vagy át kell formázni az egész merevlemezt FAT32-be, vagy - szerintem jobb megoldás, ha kettéosztod a merevlemezt, majd átformázod az egyik részét FAT32-re.
A 2. megoldás abban az esetben jobb, ha a HDD-t nem csak az XBOX-hoz szeretnéd használni - mondjuk filmeket tárolnál rajta, vagy egyéb PC-n használt dolgokat. 4GB-nál nagyobb fájlokat (pl FullHD film) nem tudsz FAT32-ben kezelni, NTFS-ben viszont igen, és az átviteli sebesség is gyorsabb az utóbbinál.
Ha eldöntötted, hogy melyiket választod, akkor sajnos jön a tény, hogy a Windows nem nagyon szereti a FAT32 formázását. Külön programra lesz szükséged, én a Partition Wizardot használom [link] (angol nyelvű).
A kész a formázás / új partíció, akkor rá csinálsz egy games mappát és abba belerakod a játékot tartalmazó mappát. Összedugod a az XBOX-szal, megvárod amíg frissít és utána játszol. Ha nincs beállítva a játékok külső merevlemezen való keresése, akkor azt be kell állítani a Beállításokban - meg kell adni azt a mappát, ahol játékok vannak (usb0 vagy valami ilyesmit keress, és ott ki kell jelölni a games mappát, de lehet más is a neve a mappának.
Szia! Én értem, hogy mit akarsz kérdezni mert sajnos én is ezzel a dologgal szenvedek!
Nekem is 4 GB belső tárhelyem van mivel pendriveról tolom a járékokat!
És én se értem azt a tényt mikor írják, hogy az egyik mappát másoljuk a belső HDDbe a másikat pedig a külső HDDre és utána mehet a játék....de ha nem tudom bemásolni a belsőre akkor hova tegyen azt a mappát? :-)
Na errr én is kíváncsi lennék! :-D
Nekem ez így működik, bevált módszer:
Külső adattároló (pendrive, vagy külső hdd) legyen xbox-al megformázva, ne géppel. Utána hozz létre egy Content mappát, azon belül pedig egy 0000000000000000 mappát. Oda kell rakni a GTA V 1. dvd-t, ami az install.
A 2. lehet kinnt a gyökérbe is, fsd megtalálja :D
Battlefield Hardline viszont nem akar menni, erre tippeket várnék én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!