Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS4 vagy Xbox One?

PS4 vagy Xbox One?

Figyelt kérdés

Ugye bár konzolvilág boltból venném a konzolt,de ahogy néztem csak PlayStation 4hez van olyan csomag amihez adnak GTA V-t,és Xbox Onehoz nem adnak,ezért esne a választás PS4re de hogy később nem fogom-e megbánni hogy PS4 vettem egy játék miatt?

Exclusive miatt pedig XboxOnet vennék..

Igazából az érdekelne hogy papír szerint melyik az erősebb,és hogy valójában melyik az erősebb/jobb?

2015. jan. 17. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
ha megnezned a tobbi 10000 ugyanilyen kerdest akkor mar meg is vetted volna a Ps-t...
2015. jan. 17. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Xbox van, de már megbántam hogy nem PS4-et vettem..
2015. jan. 17. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért bántad meg? :O
2015. jan. 17. 18:35
 4/4 Smileyhead ***** válasza:

Wii U! :'D

Miért?

-Jó játékok vannak rá

-A könyvtár 90%-a NEM olyan játékokból áll, aminek csak az a lényege, hogy kit kell lelőni, és miért

-Kreatív játékok vannak rá

-Nintendo. Ennyi. Más nem törődik jobban a vásárlóival, mint ők.

FUN FACT: Tudtad, hogy a technikai segédnyújtás még mindig aktív a LEGELSŐ konzoljukhoz, az NES-hez? Tudod, az mikor jött ki? 1983-ban! 32 évvel ezelőtt!!

2015. jan. 30. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!