Avatar játék, elakadadtam, hogy tovább?
Figyelt kérdés
Egy érdekes virágot kell "kergetni", mindig egy másik helyre kerul ha kozelebe megyek. Aztán egy nagy szikla mogé kerul, hogy kell átjutni a sziklán? sok faág és inda van amikre fel lehet mászni, próbálgattam is de nem tudok átjutni2010. febr. 7. 12:06
1/8 anonim válasza:
PC vagy Wii vagy min? Mert nemmindegyiken ugyanaz a játékmenet :S
RDA vagy Na'vikkal vagy?
Eywa ngahu ma tsmuktu
2/8 A kérdező kommentje:
Navival vagyok, PC
2010. febr. 8. 20:34
3/8 anonim válasza:
Tudom hol jársz! Ülj fel az Ikran hátára és azzal kell átrepülnöd :)
Ikran - Mountain Banshee
5/8 A kérdező kommentje:
nem, ott nem lehet repulni, de már rájottem
van a legkisebb szika aljában egy novény, és azt kell "elpusztítani"
2010. febr. 10. 15:15
6/8 anonim válasza:
örülök, hogy rájöttél :)
lehet én tévedek de az nem a szikla tetején van?
Azok a robbanó növények jó dolgok :)
7/8 A kérdező kommentje:
nem, itt az aljánál voltak, és a szikla mogott voltak azok a rózsaszín és lila világító fák amikben a filmben rákapcsolódtak, az ősökkel hangját hallották vagy mi :D
2010. febr. 12. 16:56
8/8 anonim válasza:
hello vki tudna nekem is segíteni,az emberekkel vagyok és az a pálya amikor vmi rbg camp-ban vagyok,ilyen nagy tágas hely vannak olyan fémdobozok szétrobbanva stb. pc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!