Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wot-ban mennyi ideig marad...

Wot-ban mennyi ideig marad kék a nevem?

Figyelt kérdés
Először is leszögezem hogy ok nélkül egy csapattársat sem bántanék de ez kiprovokálta. A sztori ha valakit érdekel: egy bokorban vagyok amikor jön egy pali és elkezd kifelé tolni /mondom jó legyen tiéd a hely/ elmegyek jó messze tőle. Rá 2 percre már ott van mögöttem és a ház mögül tol kifelé. Ekkor bepöccentem és arrébb mentem és kilőttem.

2015. jan. 16. 06:23
 1/3 anonim válasza:
Ezért lett kék a neved?
2015. jan. 16. 06:40
 2/3 NewFreeee ***** válasza:
Ezért jó a wowp. Ott nem lehet kitolni a bokorból. :)
2015. jan. 16. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:
1-2 nap, most ne kovess el szabalytalansagot, mert bannolnak, ne menj neki senkinek, veletlen se. Es ha erdekel, a provokalt teamkillt jobban buntetik, mint az ok nelkulit. Ilyenkor csak reportold, es utana nem fog tudni jatszani egy darabig, folleg ha tobban reportoljak. Amugy en is ki szoktam ilyenkor oket loni.
2015. jan. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!