Mi a véleményetek a World of Tanks-ről?
grafikailag folyamatosan javul, már egész jó szerintem
játékmenet, hát nekem az nem tetszik, hogy pl bedob olyan csoportba is néha ahol két szinttel nagyobb tankok is vannak, akik akár egy lövéssel is kilőnek, persze ez fordítva is előfordul, hogy az én tankom nagyobb kétszintel, az már barátibb :D
lehet taktikázni, persze ha van kommunikáció, szóval ez is olyan mint a többi multi, csak más megközelítéssel
Igen, szerintem is jól összerakott játék. Személyes tapasztalataim alapján (10 000 csata) mondom ezt, persze megtalálhatóak kisebb-nagyobb hibák. Ezek közül néhány, ami zavar engem:
-ahogyan már előttem is említették, az MM
-néha nagyon fura dolgokat művel, pl. lövésnél, mozgásnál
-VII-VIII-as tiertől kedve igen-igen sokat kell játszani a következő tankig (de mondjuk ezt ellensúlyozza az, hogy sok tank van a játékban)
-sokat kell játszani, hogy kiismerjünk egy tankot, vagy a szinteket és hogy tapasztaltak legyünk.
Szerintem nagyon jó játék,sőt az egyik legjobb,legg népszerűbb
mert hogy már a Tv ben is reklámozák.Én még vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!