én nemrégiben letöltöttem a gta san andreast és játtszottam rajta nagyon sok kódot beírtam és közben küldetéseket csináltam el akartam menteni és nem engedi nem tudnátok valami tippet adni hogy ilyenkor mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 20:33
2/2 anonim válasza:
Olyan viszont van, hogy figyelmeztet: csalások vannak bekapcsolva. Ezek elronthatják a játékállásodat, általában onnan nem lehet továbbjutni, ahol Madd Dogg-ot kell megmenteni a tetőről való lezuhanástól. Ha sikerül is végigjátszani, 100%-os eredmény nem lesz a végén, csak 99%-os.
Megoldás: ne használj játékbeli csalásokat, csak külső trainert, az nem zavar be a mentéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!