Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Budapesten van valahol Rubik's...

MarokitySzabolcs kérdése:

Budapesten van valahol Rubik's bolt?

Figyelt kérdés

2015. jan. 12. 19:54
 1/2 Mahhoo3-3 ***** válasza:
Szia. Regebben kockaztam es én a reflexshopot talatam a legjobbnak. Van kb minden (nem mindig, mert pl megaminxbol csak 2juk volt es ha megveszik akkor nincs) átlagos aron... En ottvettem az 5x5 osomet meg a 4x4 esemet es majdnem vettem egy megaminxet de aztán nem mert matricas( olyat ne vegyen senki mert konnyel lejön a matrica) es szerintem nagyon jo bolt. Vannak meg frizbik. Ilyen profik. Meg sárkányok (papirsarkany) meg sok sok logikai játék es sok sok jojo. Nem tudom mit szeretnél venni, de ha kockat akkor az van nékik. Többféle is. Rubik meg V. Többről nem tudok náluk.
2015. jan. 12. 23:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez a bolt megtalálható Budapesten? Ha igen, akkor leírnád a címüket? Igen, kockát szeretnék venni, 3x3-asat. Nemtudod véletlenül, hogy milyen árba van náluk?(Nem matricás) És az Speed Cube vagy sima 3x3-as?

Válaszodat előre is köszönöm.

2015. jan. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!