Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvásároltam a Call of Duty...

Proog kérdése:

Megvásároltam a Call of Duty Modern Warfare 3-at boltban vettem. Többi lent. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Megvásároltam a Call of Duty Modern Warfare 3-at boltban vettem, két CD-s , elinditom a setup-ot ami steames nincs gond vele mert van steam accom stb.. beállitom mit hova tegyen stbstb van elég helyem is, de amikor elkezdi telepiteni nem csinál semmit irja hogy telepités lemezről és megsem mozdul 30 perce megse moccan, és a steamen meg ki ir két cod mw3-at és az egyikel letöltené a dedicated szervereket a másikkal meg az egész full játékot ami 14giga de hát én nem akarom letölteni mert megvettem..és még a telepitő sem megy mert nem mozdul a csik..szóval én csináltam valamit rosszul esetleg? másnak volt ilyen problémája?
2015. jan. 12. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Steamről kell letölteni. Ennyi. Azért van 2, mert az egyik a multiplayer a másik a Single Player. Steamről Töltsd azért van.
2015. jan. 12. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát hiába vettem meg boltban a játékot eredetiben, akkor is lekell töltenem ?...mi értelmevan igy? :O köszi a válaszodat :)
2015. jan. 12. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem miről beszélsz. Ha nem vetted volna meg, nem került volna sehogy sem a Steam könyvtáradba. A Steam csak egy tároló rendszer. Inkább örülj neki, hogy van a Steam. Amúgy az nem csak letölti hanem rögtön telepíti is.
2015. jan. 12. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg felmásolni a gépedre a CD-k tartalmát, majd gépről indítani a telepítést. Nálam az Assassin's Creed III-at kellett felmásolni a gépre, és onnan indítani a telepítést, mert CD-ről valami oknál fogva kb. 2 óráig telepítette (EREDETI), gépről meg fel ment 30 perc alatt. Ha így se jó, akkor töltsd le Steam-ről a játékot.
2015. jan. 13. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!