Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok ajánlani ehez a géphez...

Tudtok ajánlani ehez a géphez nem abnormális játékokat? Intel (R) Celeron (R) CPU G1620 @ 2.70 GHz 2.70 GHz 4 GB ram Integrált 1.7 giga videókártya shader model 5. 0

Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:

műfaj?

integrált kártya amúgy nem játékra lett kitalálva.

2015. jan. 11. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem arra van kitalálva, de azért lehet vele játszani. :)

Részleteket kérdező, ennyiből semmit nem tudunk ajánlani.

2015. jan. 11. 21:12
 3/7 A kérdező kommentje:
a műfaj az tökmind1 csak élvezhető játék legyen....és a második válaszolonak csak annyit hogy mire gondolsz azzal hogy részletek?? mit kéne még ide írnom??csak kérdezem..mond és irom..
2015. jan. 11. 22:37
 4/7 Saavedro ***** válasza:

Captain Claw

Reus

Portal 2

another World

Pokoli Szomszédok 1, 2

Feeding Frenzy 2

Peggle

Peggle Nights

Heroes Of Might And Magic 3, 4

The Sims 2

2015. jan. 11. 22:48
 5/7 A kérdező kommentje:
hát ne rágjál már le ezekkel a játékokkal...az Assassin's creed 1-2 fenn van a gépen azt elég jól megy rajta.....szóval azért nem egy ocskavas hogy ilyen szarságokat irjál...
2015. jan. 12. 00:21
 6/7 Saavedro ***** válasza:

j az tökmind1 csak élvezhető játék legyen....és a második válaszolonak csak annyit hogy mire gondolsz azzal hogy részletek?? mit kéne még ide írnom??csak kérdezem..mond és irom..."

1. Műfaj tökmindegy.

2. Élvezhető játékokat írtam, mindegyiket imádta a sajtó és sikeresek lettek.

3. "mit kéne még ide írnom??csak kérdezem..mond és irom..." - például EZT kellett volna leírnod. Hogy egy 14 éves, GTA-vérpistike vagy és a Portal 2 meghaladja az agyi kapacitásod. De 0 info. Így én akár írhatnám a Sherlock Holmes-t is, az is élvezhető játék. Szóval máskor írj valami kis információt, nem fogsz belehalni.

GTA San Andreas

Far Cry 2 (nem tudom, hogy elfut-e)

Need For Speed valamelyik régebbi része, Underground 1, 2 stb.

Tomb Raider Legend

2015. jan. 12. 06:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó nagy paréj vagy kérdező, hogy írnak neked jó játékokat, és lefikázod, mert annál neked nagyobb gépigényű játékok is futnak. Kérdem én: Te miért játszol? Azért mert szereted a játékokat, vagy azért mert viszi a géped?

Wikipédiázz rá a játékokra, az összes megjelent PC játék fent van.

2015. jan. 12. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!