League of legendsbe melyik régió nem szaggat nektek?
Akarok húzni egy smurf accountot euw és east-en már van accom de felmentem Na-ra ott 200 fix pingem volt sajna 5 megás a netem,bár nemtudom hogy köze van-e a lagghoz:)
Légyszíves írjátok meg melyik régiók nem szaggattak nektek
azért szaggat, mert kicsi a neted.
A te jeledet elküldik a magyar szerver központba, onnan át a némethez, az meg megy amcsiba és így vissza. Ez egy hosszú út. Ha smurf kell húzzad euw-n vagy eune-n, ne fél világgal odébb egy szerveren.
sokan a sebessegre fogjak, de nem azert nagy a pinged hanem mert a fold masik oldalan jatszol, jobb nettel is laggolnal
huzzal egy accot es rendest, nem ertem mire jok a kisaccountok, ugyanz a jatek van mas regiokon is...
Sehol... Talán az oroszon,de már az is necces.
Azért húz, mert nem bír feljebb jutni és sokan élvezik, hogy a kezdőkkel elbírnak.
nem 1 meccsen fog elmenni a kezdők játéka vagy ha igen akkor nem abba a divizióba való...
Nem azért csinálom mert a kicsikkel elbírok hanem egy erősebb szervere szeretnék menni mert eunen meg westen diába elég tré emberkék vannak west tele van elo boostolt és ebayes accal euneről meg ne is beszéljünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!