Emberke kérdése:
Mi a dk jó tank tallentje?
Figyelt kérdés
a world of warcraft (wow) játékban a dk-nak klle egy jó kis tank tallent aki tud az pls írja le nekem vagy itt az msn-em alcatel565@hotmail.com2010. febr. 6. 11:49
2/4 anonim válasza:
DK nem tank, az DPS
Bear dudu, protos warri, protos pala, sőt, még a holy pala is sokkal jobban tankol mint a DK
DKnak NINCS tauntja!
ahol DK a tank, ott biztos wipe... (nincs annyi mana amivel ki lehet healni, és argót sem termel eleget, hogy leszedje a healről)
Ilyen megfontolásból tankolhatna már a rugó is, 100% dodge réttel, vagy a hunter petje...
3/4 anonim válasza:
Bocs de a dk-nak van olyan képessége amivel magára húzza az ellenséget npc-ket:D ja és frost presence-ben van kb 25-6k armorja
4/4 A kérdező kommentje:
2 tauntja is van a dk-nak és jobban termelem az agrót mint egy protos warior (bloodon) meg aztis tudom hogy a froston kelene tankolnom de nemtom hogy meikre nyomjak. szóval úgy értettem hog leírjátok pls hog mire nyomjak
2010. febr. 6. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!